Chicken cutlets – Kipschnitzels

door Linda Terrizzi

Dit overal verkrijgbare ’take away’ gerecht op basis van gepaneerde kipfilet steelt de show bij menig restaurant.

De sappige stukken kip worden met een laagje broodkruimels gebakken, waardoor ze hun traditionele uiterlijk en smaak krijgen. De chicken cutlets kun je op de eilanden van de Antillen in bijna elk restaurantje kopen… en nu kun je ze ook zelf maken! Het recept van de chicken cutlets is te vinden in het hoofdstuk ’take away’ van ons kookboek Nos Kushina Moderno.


Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)