karbonade met ananassaus

door Linda Terrizzi

Porchòp (een misspelling van het Engelse pork chop!) wordt veel gegeten op de Antillen. Het is een mooi stukje vlees wat ook nog eens snel klaar is.

Met de heerlijke ananassaus wordt zelfs deze nederige karbonade een ware tropische sensatie. Je kunt de ‘porchòp’ eten met rijst, funchi of met bijvoorbeeld bami. Het recept voor Porchop ku sous di Anasa is te vinden op pagina 136 van het kookboek ‘Nos Kushina Moderno‘.

 




Social media

Wil je op de hoogte blijven van mijn nieuwe recepten? Volg me dan op FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK of PINTEREST. Hier plaats ik leuke updates, nieuwtjes en tips die bij de recepten horen.

Voor de nieuwste video's kun je je gratis abonneren op mijn YOUTUBE kanaal.


Probeer dit ook eens...

Translate »
error: Alert: Content is protected !!
Dankjewel!
Wat leuk dat je het recept hebt gedeeld... zo wordt onze Antilliaanse keuken steeds bekender! :)